Wij helpen je graag!

Passie en talent zitten in het DNA van Le Noir. Ze verbinden een sterk en dynamisch team dat bulkt van ambitie en enthousiasme, van werklust en competentie. 

Annick Heijens.jpg

Annick Heijens

Founder | Co-owner | Brandstylist | Designer | Bootcamp | Minimalist Aesthetic

Annick is een gepassioneerd grafisch ontwerper. Zij zorg ervoor dat jouw idee, bedrijf of merk een gezicht krijgt.

Het ontwikkelen van een passend concept tot het bedenken van een treffende naam met een unieke huisstijl. Van daaruit creëren we de mooiste on- en offline visuals. Alles op maat met een unieke identiteit.

Zij heeft een passie voor beauty, fashion en lifestyle. Hierdoor laat zij zich in haar vrije tijd inspireren. Zij draagt haar werk dus altijd (met plezier!) bij zich.

Milou Kokke.jpg

Milou de Kerf - Kokke

Co-owner | Strategie I Project Management I Bourgondiër I Kick Boksen 

Jij wilt scoren en je doelen bereiken? Milou ook én overtreffen graag. 

 

Milou heeft meer dan 15 jaar ervaring met (online) marketing &

E-commerce. Zij was o.a. bij KPN jarenlang verantwoordelijk voor

de online sales van Internet en Televisie producten. Zij runt een online mediaplatform en helpt bedrijven met diverse (digitale) marketing vraagstukken. 

 

Zij kruipt het liefst in het hoofd van je klant, zodat ze weet hoe ze een klant datgene kan laten doen, waarvan jij wilt dat ze dat doen. Meedenken met jouw organisatie dus. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn. 

Isabella Ivens.jpg

Isabella Ivens

Graphic Designer | Handlettering | Fotografie | Muziek

Isabella is een flexibele grafisch ontwerpster, met ruime ervaring binnen het vak. Zij heeft bij verschillende bureaus ervaring opgedaan, waarna zij bij Le Noir als senior designer met veel liefde de mooiste creaties maakt. 

 

Ontwerpen en creativiteit zit in haar bloed. Al vanaf haar jeugd is zij bezig met ontwerpen. Eerst op het gebied van interieur en daarna dus grafisch ontwerp.

 

In haar vrije tijd kan zij haar energie kwijt in handlettering, fotografie en muziek. Een echte creatieve dame dus!

Le Noir & Friends

We hebben daarnaast een kwalitatief netwerk van tekstschrijvers, producenten, fotografen, filmers en event organisatoren. 

 

Zo zijn wij groot genoeg om voor elke vraag een oplossing te kunnen bieden met de juiste mensen en de juiste middelen. En klein genoeg om snel te schakelen én, last but not least, om de voortgang van projecten te overzien zonder dure overhead-uren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag, bel of mail ons voor een vrijblijvend intakegesprek.