top of page

Wij helpen je graag!

Passie en talent zitten in het DNA van Le Noir. Ze verbinden een sterk en dynamisch team dat bulkt van ambitie en enthousiasme, van werklust en competentie. 

Annick Heijens.jpg

Annick Heijens

Founder | Co-owner | Brandstylist | Designer | Bootcamp | Minimalist Aesthetic

Annick is een gepassioneerd grafisch ontwerper. Zij zorg ervoor dat jouw idee, bedrijf of merk een gezicht krijgt.

Het ontwikkelen van een passend concept tot het bedenken van een treffende naam met een unieke huisstijl. Van daaruit creëren we de mooiste on- en offline visuals. Alles op maat met een unieke identiteit.

Zij heeft een passie voor beauty, fashion en lifestyle. Hierdoor laat zij zich in haar vrije tijd inspireren. Zij draagt haar werk dus altijd (met plezier!) bij zich.

Milou Kokke.jpg

Milou de Kerf - Kokke

Co-owner | Strategie I Project Management I Bourgondiër I Kick Boksen 

Jij wilt scoren en je doelen bereiken? Milou ook én overtreffen graag. 

 

Milou heeft meer dan 15 jaar ervaring met (online) marketing & E-commerce. Zij was o.a. bij KPN jarenlang verantwoordelijk voor de online sales van Internet en Televisie producten. Zij runt een online mediaplatform en helpt bedrijven met diverse (digitale) marketing vraagstukken. 

 

Zij kruipt het liefst in het hoofd van je klant, zodat ze weet hoe ze een klant datgene kan laten doen, waarvan jij wilt dat ze dat doen. Meedenken met jouw organisatie dus. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn. 

Nikki.jpg

Nikki Obrie

Content Creator | Social Media I Strategie I Creatief I Sportief I Dierenvriend 

Jij wilt jouw online zichtbaarheid vergroten?

Of je nu social media hulp kan gebruiken, toe bent aan nieuwe foto’s of teksten – als content creator staat Nikki klaar om jouw online zichtbaarheid te boosten. Social media heeft geen geheimen voor Nikki.

 

Elk bedrijf heeft zijn eigen merkidentiteit met eigen communicatie uitdagingen. Vol enthousiasme en creativiteit gaat zij aan de slag om unieke ideeën en originele strategieën te vertalen naar content die aansluit bij de identiteit van de klant voor een groter bereik en engagement.

Mooi werk creëren dat een merk naar een hoger niveau tilt, daar streeft zij naar.

Le Noir & Friends

We hebben daarnaast een kwalitatief netwerk van tekstschrijvers, producenten, fotografen, filmers en event organisatoren. 

 

Zo zijn wij groot genoeg om voor elke vraag een oplossing te kunnen bieden met de juiste mensen en de juiste middelen. En klein genoeg om snel te schakelen én, last but not least, om de voortgang van projecten te overzien zonder dure overhead-uren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag, bel of mail ons voor een vrijblijvend intakegesprek.

bottom of page